Connect Creëer een band
Analyse Leer uw klanten kennen
Engage Versterk uw band
Referenties Bekijk onze tevreden klanten

Wat is WiFiLAB?

Verwerf talloze inzichten over jouw WiFi-gebruikers en gebruik die data vervolgens om marketingcampagnes te verfijnen dankzij WiFiLAB. WiFiLAB is een in-house ontwikkeld managementplatform waardoor je heel wat personalisatie mogelijkheden hebt om het WiFi-netwerk als marketingtool in te zetten. Alle verzamelde data kan ingezet worden voor heel wat toepassingen gaande van user tracking over advertising tot e-mailmarketing. Die gegevens worden in de cloud bewaard en zijn makkelijk te raadplegen via het online platform.

Connect - White Label WiFi

Dankzij het uitgebreide back-end platform, in eigen beheer, zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt. We streven er dan ook naar om het WiFi netwerk te integreren met de bestaande bedrijfsprocessen en het in te schakelen als een toegevoegde waarde op het vlak van klantenbinding en marketingstrategie. Zo bepalen we samen met de klant, hoe de WiFi ervaring dient te verlopen (Connect), welke data we dienen te verzamelen, hoe we de data kunnen interpreteren (Analyse) en hoe we op basis van deze data de gebruikerservaring en rentabiliteit van het netwerk kunnen optimaliseren (Engage).

Download de brochure Contacteer ons nu

Analyse - Leer uw klanten kennen

Creëer met WiFiLAB waardevolle inzichten in je klanten. Via verschillende mechanismes wordt diverse informatie over de gebruiker (profiel, toestel, locatie, tijdstip, sessie) en het netwerkgebruik veilig opgeslagen. Deze info wordt centraal in een ‘big database’ bewaard en via een onze web-based analytics platform in real-time aangeboden. Veilig en beschikbaar op elk moment, helpt een breed scala aan hulpmiddelen je bij het analyseren en segmenteren van je publiek. Dankzij diverse standaard aangeboden grafieken en de mogelijkheid velden de combineren en ieder veld als filter in te stellen krijg je snel nuttig inzichten over je klanten, hun locatie en activiteit binnen je WiFi netwerk.

Download de brochure Contacteer ons nu

Engage - Betere klanten interactie

Door de mogelijkheden van de connect module en de data van de analyse module met elkaar te verbinden creëren we een nieuwe en innovatieve manier van klantenbinding en –interactie. Doordat WiFILAB de klant (profiel) en zijn locatie herkent, kunnen we onmiddellijk de WiFi ervaring personaliseren.

Download de brochure Contacteer ons nu

Referenties

Onze tevreden klanten:

Contacteer ons

Geïnteresseerd en nieuwsgierig naar meer informatie? Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden van WiFiLAB.
Verstuur bericht